Drie Roose Yoga

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Nieuws

Stoelyoga in Management Support

Geplaatst op 22 april, 2020 om 18:00

Tilburg 22 april 2020

In deze nieuwe werkelijkheid door de maatregelen in het kader van de verspreiding van het COVID19-virus, is er voor iedereen best veel veranderd. Velen brengen meer tijd thuis door. Privé en werk lopen in elkaar over en het kan best lastig zijn een dagelijks ritme of nieuwe routine te vinden. Weet dat dit voor iedereen geldt, de ene dag is de andere niet. Bewust zijn en acceptatie kunnen je helpen in deze tijd.

Onlangs heb ik, op verzoek, een korte Zonnegroet opgenomen voor een van mijn cursisten, Marianne Smits. Zij is innovatiecoach en schrijft vanuit die functie regelmatig blogs. In deze coproductie hebben we gekozen voor een stoelyoga oefening.

Zittend op een stoel, even bewust zijn en met aandacht bij de adem, kun je eenvoudig deze Zonnegroet oefening doen. Een oefening van 2 minuten als korte pauze of gewoon omdat het fijn is, beseffend dat bij verstandige beoefening deze vitaliserend, verhelderend en concentrerend werkt.

Deze stoelyoga- opname is toegevoegd in een gecombineerde vlog en blog voor de website van Management Support. Mocht je nieuwsgierig zijn, dan kun je deze bekijken door onderstaande link in je browser te kopiëren.

Veel plezier!

https://www.managementsupport.nl/persoonlijke-ontwikkeling/blog/2020/04/hoe-ik-mijn-dopamine-op-peil-houd-in-deze-crisis-10118120


Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

1 Comment

Antwoord Laureaelush
6:19 op 19 september, 2020 
DE BESTE TRICKS TIJDENS EEN GAME OF FLIP! *in teams* https://nl.vlipa.lv/video/SitQWmRkbHl2VDkzU3FNPVM4.html